Πώς να αγοράσετε

Share

Share

Διαδικασία αγοράς
1) Πως μπορώ να ψάξω για ένα προϊόν?

Μπορείτε να ψάξετε για ένα προϊόν με διάφορους τρόπους μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: 1. Nα περιηγηθείτε στις κατηγορίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που βρίσκονται στο πάνω μέρος της σελίδας. 2. Να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αναζήτηση που βρίσκεται πάνω δεξιά, σε οποιαδήποτε σελίδα βρίσκεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 3. Να χρησιμοποιήσετε τα κεντρικά εικονίδια στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Αφού, λοιπόν, βρείτε το προϊόν που σας αρέσει και επιθυμείτε να το αγοράσετε, πατήστε το κουμπί ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ και ακολουθήστε τα διαδοχικά βήματα που σας παρουσιάζουμε σε κάθε σελίδα που ανοίγει (π.χ. λεπτομέρειες πληρωμής και διεύθυνσης αποστολής). Στη συνέχεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και με ασφάλεια την αγορά σας.

2) Είναι απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό για να μπορέσω ν’ αγοράσω ένα προϊόν από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Ναι, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να μπορέσετε ν’ αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η διαδικασία αυτή θεωρείται απαραίτητη γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαζόταν κάθε φορά που κάνετε μια αγορά να συμπληρώνετε το σύνολο των στοιχείων σας. Ακόμα, χωρίς λογαριασμό δε θα μπορούσατε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας και να λαμβάνετε τα newsletters του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Μπορείτε, λοιπόν, είτε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας αμέσως τώρα, πατώντας εδώ, είτε ν’ αρχίσετε τη διαδικασία επιλογής και αγοράς των προϊόντων και να συμπληρώσετε κατόπιν τα στοιχεία σας, πριν από την πραγματοποίηση της πληρωμής. Επιλέξτε ποιος τρόπος σας εξυπηρετεί καλύτερα και ακολουθήστε τα διαδοχικά και εύκολα βήματα που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

3) Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία μου στο λογαριασμό που διαθέτω στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Από τη στιγμή που έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε ν’ αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο σας, εκτός από τον κωδικό πρόσβασης, κάνοντας Σύνδεση και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πατώντας την επιλογή Επεξεργασία. Αφού αλλάξετε το στοιχείο που επιθυμείτε, πατήστε την επιλογή Αποθήκευση για να αποθηκευτούν οι αλλαγές που έχετε καταχωρήσει. Εάν δεν πατήσετε την επιλογή Αποθήκευση, τότε τα νέα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει θα χαθούν και το σύστημά μας θα κρατήσει τα παλιά σας στοιχεία. 

4) Υπάρχει οδηγός μεγεθών για τα προϊόντα σας;

Θέλουμε τα προϊόντα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι ακριβώς το μέγεθος σας. Για τον λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει έναν αναλυτικό οδηγό μεγεθών που θα σας βοηθήσει στην σωστή επιλογή μεγέθους του προϊόντος που σας αρέσει.

Για να δείτε τον οδηγό μεγεθών πατήστε εδώ.

5) Πώς εγγράφομαι για να λαμβάνω το newsletter της εταιρείας;

Για να εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο αρχικό εικονίδιο που προβάλλει στην homepage του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή διαφορετικά πατήστε Newsletter σε οποιαδήποτε σελίδα βρίσκεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συμπληρώστε την ειδική φόρμα που εμφανίζεται. Η επιλογή Newsletter βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος.

Αν θέλετε να εγγραφείτε τώρα στο Newsletter πατήστε εδώ.

6) Πως μπορώ να πληρώσω για τις αγορές που θέλω να πραγματοποιήσω;

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας είναι:

Αντικαταβολή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (αφορά τους πελάτες εντός Ελλάδας)

Πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard)

PayPal


Η Toi&moi έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των στοιχείων σας.

7) Μπορώ ν’ ακυρώσω μία παραγγελία μου; Η Toi&moi δεν σας δίνει τη δυνατότητα ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας.

8) Όταν το απόθεμα ενός προϊόντος τελειώσει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το ανανεώνετε;

Η Toi&moi ανανεώνει τα αποθέματα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, αρκεί τα αντίστοιχα προϊόντα που έχουν τελειώσει να υπάρχουν ακόμα προς διάθεση. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επισκέπτεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ελέγχετε αν διαθέτουμε καινούργιο απόθεμα για το συγκεκριμένο προϊόν.

9) Όταν το απόθεμα ενός προϊόντος τελειώσει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το ανανεώνετε? Τι είναι το Demand List?

Η Toi&moi, ανανεώνει τα αποθέματα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, αρκεί τα αντίστοιχα προϊόντα που έχουν τελειώσει να υπάρχουν ακόμα προς διάθεσή. Για να μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας ή την επιθυμία σας για ένα προϊόν, του οποίου το απόθεμα έχει τελειώσει, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή Demand List. Με την χρησιμοποίηση του Demand List δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θ’ ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, αλλά σφυγμομετρούμε την επιθυμία σας για τα προϊόντα μας, προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τα περισσότερα αιτήματα. Καλό όμως είναι να γνωρίζετε ότι όταν τα προϊόντα ανανεώνονται, η διάθεσή τους είναι για όλο το κοινό και όχι μόνο γι’ αυτούς που χρησιμοποίησαν την επιλογή Demand List. 

Γι’ αυτό και σας προτείνουμε, αν έχετε συμπεριλάβει κάποιο προϊόν στη Demand List, να επισκέπτεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ελέγχετε αν διαθέτουμε καινούργιο απόθεμα για το συγκεκριμένο προϊόν.

10) Σε τι χρησιμεύει η επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ WISHLIST;

Αν σας αρέσουν κάποια προϊόντα και θέλετε να τ’ αποθηκεύσετε χωρίς να τ’ αγοράσετε, έτσι ώστε να μην τα ψάχνετε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κάντε χρήση της επιλογής ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ WISHLIST. Tην επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε , πατώντας την επιλογή WISHLIST θα μπορείτε να δείτε τ’ αγαπημένα σας προϊόντα. Στη συνέχεια, πατώντας πάνω σε κάποιο προϊόν στη WISHLIST, μπορείτε να οδηγηθείτε αυτόματα στη σελίδα με όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος και τη δυνατότητα αγοράς του.