Επιστροφές και Αλλαγές

Share

Share

Επιστροφές από αγορές στο eshop
1) Ποια είναι η πολιτική των επιστροφών?

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.
Στην περίπτωση επιστροφής του ρούχου συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται στη διαφανή θήκη έξω από τη συσκευασία προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς (επιλογή Αντικατάσταση στο Έντυπο Επιστροφής). Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές που αφορούν σε αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

Β) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα επεξεργασίας της επιστροφής σας. 
Η επεξεργασία από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, μπορεί να διαρκέσει 1-2 ημέρες (μη συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων).
Λόγω μεγάλου όγκου διακινήσεων πακέτων, παρακαλούμε όπως δείξετε κατανόηση, σε περίπτωση καθυστέρησης επεξεργασίας των επιστροφών.
Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

Γ) Πιστωτικό υπόλοιπο της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να το αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας. (επιλογή Πιστωτικό Υπόλοιπο στο Έντυπο Επιστροφής).
Για την εξαργύρωσή του, παρακαλούμε όπως καταχωρήσετε μία νέα παραγγελία με τα στοιχεία σας, αναγράφοντας στα σχόλια ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ & επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
Τα έξοδα της αντικαταβολής που σας χρεώνονται συστημικά, καθώς και το ποσό της επιστροφής αφαιρούνται κατά την τιμολόγηση.
Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές που αφορούν σε αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

*Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές Β και Γ.

Επιδιορθώσεις και μεταποιήσεις δεν πραγματοποιούνται στην περίπτωση online αγορών.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Toi&moi περνούν από λεπτομερή έλεγχο. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Σε περίπτωση φθορών, αποστέλλουμε ενημερωτικό email στον πελάτη, συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει τις αλλοιώσεις. Στη συνέχεια τα προϊόντα επιστρέφονται στον πελάτη.

Τονίζουμε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε μαγιό,καλσόν,σκουλαρίκια, breast tape για λόγους υγιεινής.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Toi&moi ΑΒΕΕ
Πίνδου 58 & Μηδείας, 14342
Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα
Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 2593755

2) Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος?

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται στη διαφανή θήκη έξω από τη συσκευασία του προϊόντος που θα παραλάβετε. 
Για την επιστροφή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Γενική Ταχυδρομική που συνεργαζόμαστε, ζητώντας Χρέωση Παραλήπτη & επιβαρύνεστε  3 ευρώ στην επόμενη συναλλαγή σας. 
Αν επιλέξετε άλλη μεταφορική υπηρεσία, επιβαρύνεστε εξ'αρχής το κόστος της επιστροφής.


*Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει ελαττωματικό προιόν ή σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, η επιστροφή γίνεται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής & επιβαρύνει αποκλειστικά την εταιρεία. 

Από τη στιγμή που το εμπόρευμα φύγει από εσάς, η Toi&moi θα το παραλάβει μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, αν πρόκειται για επιστροφές από Ελλάδα και μέσω της Γενική Ταχυδρομικής ή μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από χώρες εκτός Ελλάδας και μέσω της UPS.
Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν εγγυώμαστε για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. 

3) Έχω χάσει το Έντυπο Επιστροφής. Τι κάνω? 

Σε περίπτωση που χάσετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, μπορείτε να «κατεβάσετε» το αρχείο από εδώ
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναγράψετε σε μία λευκή κόλλα χαρτί Α4 τα πλήρη στοιχεία σας & το αίτημά σας.

4) Έχετε παραλάβει το προϊόν που σας επέστρεψα?

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του πακέτου σας με τον αριθμό αποστολής που σας δίνεται από την εκάστοτε εταιρεία courier.

5) Έγινε η επιστροφή του ρούχου, πραγματοποιήθηκε η αποζημίωση-επιστροφή χρημάτων της αξίας του ρούχου, αλλά όχι η αποζημίωση των μεταφορικών.

Η αποζημίωση αφορά την αξία του προϊόντος και όχι το κόστος της αντικαταβολής & των μεταφορικών.

6) Έγινε η επιστροφή του ρούχου, αλλά μου αποζημιώθηκε-επιστράφηκε λάθος ποσό.

Σε περίπτωση που σας αποζημιώθηκε-επιστράφηκε λάθος ποσό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ([email protected]).

7) Τα κόστη επιστροφής και επαναποστολής προϊόντων από αντικατάσταση βαρύνουν τον πελάτη.