Πληροφορίες Αποστολής

Share

Share

Αποστολή
1) Ποια είναι η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας;

Η Toi&moi σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες της να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν και στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται στην Κύπρο από τη Γενική Ταχυδρομική. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία του προϊόντος στην Κύπρο. 

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 (ώρα Ελλάδας), αποστέλλονται την ίδια ημέρα από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας μας. Πέραν αυτής της ώρας οι αποστολές πραγματοποιούνται την επόμενη μέρα.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 13:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται τη Δευτέρα.

Η διανομή των αποστολών στην Κύπρο γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00 έως τις 13:30 το Σάββατο (Γενική Ταχυδρομική).

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το customer service της Toi&moi είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε τηλεφωνικώς στο +30 210 2593755 (9:00 – 18:00) και να ζητήσετε τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Όσον αφορά στην Κύπρο, εάν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο αριθμό αποστολής στο site τηςΓενικής Ταχυδρομικής, (www.taxydromiki.gr) μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Όταν το εμπόρευμα φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής του θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε στην Κύπρο η Γενική Ταχυδρομική θα κάνει άλλες δύο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσει το προϊόν σ’ εσάς, αφήνοντάς σας μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί της και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σ’ εσάς είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες της Toi&moi. Όταν το προϊόν επιστραφεί σ’ εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την οικία σας.

2) Έχω παραλάβει ένα ελαττωματικό προϊόν.

Η Toi&moi πραγματοποιεί υψηλών προδιαγραφών έλεγχο ώστε να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια των πελατών της βρίσκονται σε άριστη ποιοτικά κατάσταση. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, παρακαλείστε να συμπληρώσετε αναλυτικά το Έντυπο Επιστροφής, το οποίο βρίσκεται μέσα στη συσκευασία, πριν επιστρέψετε το προϊόν σ’ εμάς. Οι εναλλακτικές που σας προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

Α) Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρώματος).
Β) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός δεκαπέντε (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.
Γ) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση γίνεται εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας.

*Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές Β και Γ.

3) Παρέλαβα ένα προϊόν που δεν υπήρχε στην παραγγελία μου.

Η Toi&moi πραγματοποιεί αυστηρό έλεγχο για να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους. Παρόλα αυτά, αν φτάσει στα χέρια σας κάποιο προϊόν που δεν έχετε παραγγείλει, παρακαλείστε να συμπληρώσετε αναλυτικά τοΈντυπο Επιστροφής, το οποίο βρίσκεται μέσα στη συσκευασία, πριν επιστρέψετε το προϊόν σ’ εμάς. Οι εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρονται στην περίπτωση αυτή είναι:

Α) Αντικατάσταση: Αποστολή του σωστού προϊόντος αν αυτό είναι ακόμα διαθέσιμο στις αποθήκες της Toi&moi. 
Β) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός δεκαπέντε (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.
Γ) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που παραγγείλατε και πληρώσατε (και όχι του επιστραφέντος προϊόντος) στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση γίνεται εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας.

4) Λείπει ένα προϊόν από την παραγγελία μου.

Αν λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ([email protected]).

5) Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Τα κόστη αποστολής των προϊόντων μας στην Κύπρο είναι:

8 ευρώ έξοδα αποστολής
Δωρεάν αποστολή των προϊόντων για αγορές άνω των 70 ευρώ
Χρόνος αποστολής: 3-4 εργάσιμες ημέρες 
Μεταφορική Εταιρεία: Γενική Ταχυδρομική


Σημείωση: Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), αποστέλλονται την ίδια ημέρα από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας μας. Πέραν αυτής της ώρας οι αποστολές πραγματοποιούνται την επόμενη μέρα.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται τη Δευτέρα.

6) Σε ποιες χώρες πωλούνται τα προϊόντα σας;

Οι χώρες στις οποίες πωλούνται τα προϊόντα μας είναι:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία και Ελβετία.

8) Το Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται στην τιμή; 

Το Φ.Π.Α. των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.

7) Πραγματοποιείται διανομή σε διευθύνσεις εργασίας;

Η Toi&moi πραγματοποιεί διανομή σε διευθύνσεις εργασίας:
- Στην Κύπρο από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00 έως τις 13:30 το Σάββατο (Γενική Ταχυδρομική).

Πρέπει να σας επισημάνουμε ότι η διανομή του εμπορεύματος στη διεύθυνση εργασίας γίνεται στον τόπο και όχι στο πρόσωπο. Θεωρούμε λοιπόν σημαντικό να υπάρχει κάποιο άτομο εμπιστοσύνης, αν όχι ο ίδιος ο πελάτης, για να παραλάβει το προϊόν.

8) Προϊόντα outlet

Τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία outlet μπορούν να επιστραφούν και να γίνουν αλλαγές, ΜΟΝΟ στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

9) Άρνηση παραλαβής

Σε περίπτωση που κάθε πελάτης κάνει άρνηση παραλαβής από 2 συνεχόμενες φορές και πάνω, χωρίς αιτιολογία, σε παραγγελίες που διενεργεί ο ίδιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Toi&moi, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μην αποστείλει ξανά παραγγελία.