Επιστροφές και Αλλαγές

Share

Share

Επιστροφές από αγορές στο eshop
1) Ποια είναι η πολιτική των επιστροφών?

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Στην περίπτωση επιστροφής του ρούχου συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του προϊόντος προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε περίπτωση που χάσετε το ειδικό Έντυπο μπορείτε να το «κατεβάσετε» από εδώ. Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς (επιλογήΑντικατάσταση στο Έντυπο Επιστροφής). Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία αντικατάστασής του, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εδώ. Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Β) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. (επιλογή Αποζημίωση-Επιστροφή χρημάτων στο Έντυπο Επιστροφής). Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

Γ) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας. (επιλογή Πίστωση στο Έντυπο Επιστροφής). Σε περίοδο εκπτώσεων η πίστωση γίνεται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

*Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές Β και Γ.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Τονίζουμε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε μαγιό και σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Toi&moi περνούν από λεπτομερή έλεγχο.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες της Toi&moi βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Toi&moi ΑΒΕΕ
Πίνδου 58 & Μηδείας, 14342
Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα
Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 2593755

2) Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος?

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής, παρακαλούμε συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του προϊόντος που θα παραλάβετε. Σε περίπτωση που χάσετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής μπορείτε να το «κατεβάσετε» από εδώ.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αντικατάσταση, Αποζημίωση-Επιστροφή χρημάτων ή Πίστωση, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Από τη στιγμή που το εμπόρευμα φύγει από εσάς, η Toi&moi θα το παραλάβει μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από Κύπρο και μέσω της Γενική Ταχυδρομικής. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν εγγυώμαστε για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τη διεκπεραίωσή του.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά. Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη αναμενόμενο, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

3) Έχω χάσει το Έντυπο Επιστροφής. Τι κάνω? 

Σε περίπτωση που χάσετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, μπορείτε να «κατεβάσετε» το αρχείο από εδώ. Στη συνέχεια διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω σε αυτό για να ακολουθήσετε σωστά τη διαδικασία επιστροφής.

4) Έχετε παραλάβει το προϊόν που σας επέστρεψα?

Όταν το προϊόν που μας επιστρέψατε φτάσει στις αποθήκες της Toi&moi, σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail με το οποίο θα πληροφορηθείτε ότι έχουμε παραλάβει το συγκεκριμένο προϊόν.

Όσον αφορά στην Κύπρο, εάν δεν σας έχει αποσταλεί ενημερωτικό e-mail μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που το προϊόν έφυγε από εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ([email protected]).

5) Έγινε η επιστροφή του ρούχου, πραγματοποιήθηκε η αποζημίωση-επιστροφή χρημάτων της αξίας του ρούχου, αλλά όχι η αποζημίωση των μεταφορικών.

Η αποζημίωση-επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών.

6) Έγινε η επιστροφή του ρούχου, αλλά μου αποζημιώθηκε-επιστράφηκε λάθος ποσό.

Σε περίπτωση που σας αποζημιώθηκε-επιστράφηκε λάθος ποσό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ([email protected]).

Σημείωση: Σας υπενθυμίζουμε ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

7) Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω ένα προϊόν ζητώντας αντικατάσταση και αυτό να μην είναι εφικτό?

Όταν η Toi&moi παραλάβει το προϊόν που της επιστρέψατε, επεξεργάζεται το αίτημά σας για την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δε μπορούμε ν’ αντικαταστήσουμε το προϊόν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με έναν από τους τρόπους που αναφέρθηκαν αναλυτικά στην ερώτηση 1.

Σημείωση: Στην περίπτωση αυτή, αν θέλετε να γίνει η επιστροφή της αξίας του προϊόντος που μας επιστρέψατε σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ειδική Φόρμα πατώντας εδώ.

8) Επέστρεψα ένα προϊόν και ζήτησα να πραγματοποιηθεί αποζημίωση-επιστροφή της αξίας του, αλλά εσείς μου κάνατε αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που ζητήσατε να σας γίνει αποζημίωση-επιστροφή της αξίας του προϊόντος με έναν από τους τρόπους που αναφέρθηκαν αναλυτικά στην ερώτηση 1, αλλά εμείς σας κάναμε αντικατάσταση, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ([email protected]).

9) Τα κόστη επιστροφής και επαναποστολής προϊόντων από αντικατάσταση βαρύνουν τον πελάτη.

 Όσον αφορά την Κύπρο , το κόστος επιστροφής ανέρχεται στην τιμή των 15 €  , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ με την επιλογή της εταιρείας διανομής -  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. 

Η επιστροφή των προϊόντων σας με την  επιλογή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας- COURIER βαρύνει αντίστοιχα τον πελάτη με τις ισχύουσες τιμές της εκάστοτε εταιρείας διανομής.