2020/04/17

2000 μάσκες για ηλικιωμένους

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

2000 μάσκες για ηλικιωμένους

2000 δείγματα προσφοράς, φροντίδας και ελπίδας

Παραμένοντας από την πρώτη στιγμή έντονα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις εξελίξεις που έχει επιφέρει η εξάπλωση του COVID-19 στη χώρα μας και σ’ όλον τον κόσμο, στην Toi&moi προχωρήσαμε στην παραγωγή 2000 μασκών, τις οποίες θα δωρίσουμε σε γηροκομεία της Αττικής για την προστασία των ηλικιωμένων που φιλοξενούν στις εγκαταστάσεις τους!

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis και στο πλαίσιο του προγράμματος "Φιλία σε Κάθε Ηλικία" με στόχο την καταπολέμηση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης των ηλικιωμένων, η Toi&moi βάζει το δικό της «λιθαράκι» για την προστασία μερίδας των ευπαθών ομάδων που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Αυτή η πρωτοβουλία εξασφαλίζει πραγματικά απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό για χρήση από το προσωπικό των γηροκομείων, με στόχο την προστασία των ηλικιωμένων που φροντίζουν καθημερινά.  

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους όσους (συν)εργάστηκαν για να μπορέσει αυτό το μοναδικό εγχείρημα να ολοκληρωθεί άμεσα, έγκαιρα και με άψογο αποτέλεσμα, διαδραματίζοντας ο καθένας με τη σειρά του, τον δικό του ρόλο για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς πανδημίας που έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας!