2022/04/12

Χαμόγελα... με ρούχα Toi&moi

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

Η Toi&moi  με γνώμονα την ευγένεια, το σεβασμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο συνεχίζει να ενισχύει το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας ενδύματα για τα 115 κορίτσια που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά.

Στείλτε τώρα SMS το μήνυμα «TOIMOI» στο 19810, με χρέωση €2,48*. Τα έσοδα από τα μηνύματα διατίθενται απευθείας στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ταυτόχρονα μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε 
10 δωροεπιταγές των €100.

Μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στις ζωές συνάνθρωπων μας. Ας συμμετέχουμε όλοι, ο καθένας όσο μπορεί, σε μια προσπάθεια που θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών του οργανισμού και αυτή τη φορά.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, σας καλούμε να στηρίξετε ξανά την προσπάθεια όλων μας, στέλνοντας το μήνυμα «ΤΟΙΜΟΙ» στο πενταψήφιο 19810, με χρέωση €2,48*. Τα έσοδα από τα μηνύματα διατίθενται απευθείας στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με την συμμετοχή σας μπαίνετε στην κλήρωση και διεκδικείτε 10 δωροεπιταγές των €100 από την Toi&moi.
Ας συνεχίσουμε να χαρίζουμε ελπίδα και χαρά, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για προσφορά σε όλους όσους το έχουν ανάγκη!

*Η ενέργεια ξεκινάει από το Σάββατο 16/4.

 

#AlwaysKeepGiving, #AlwaysKeepSmiling *χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας