2018/04/03

Το πιο stylish φουλάρι της σεζόν τώρα δικό σου!

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί πως ένα αξεσουάρ μπορεί και μεταμορφώνει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση;

 Τα φουλάρια αδιαμφισβήτητα ανήκουν στην κατηγορία αυτή για αυτό και δεν πρέπει να απουσιάζουν από την ντουλάπα σου. Εμείς βρήκαμε το ιδανικό για εσένα σου παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!

 

            1.  Τυλιγμένο γύρω από το λαιμό.

Η πιο κλασική, διαχρονική και πάντα classy εκδοχή του μικρού φουλαριού που τυλίγεται γύρω από το λαιμό και μας προσδίδει μια εξαιρετικά chic πινελιά ακόμα και στην πιο casual εμφάνιση.

             2. Στα μαλλιά

Το απλό κοκαλάκι δίνει τη θέση του στο stylish φουλάρι! Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Πιάσε με αυτό την αλογοουρά σου, πλέξε την γαλλική κοτσίδα σου, χρησιμοποίησέ το ως κορδέλα, τύλιξέ το γύρω από τα μαλλιά σου ή στόλισε με αυτό τον ψηλό σου κότσο! Όποιο τρόπο και να επιλέξεις, μπορείς τόσο απλά να δημιουργήσεις ένα cool, άκρως καλοκαιρινό look.

3. Ως Βραχιόλι

Δέσε το μαντήλι στο καρπό σου ή ψηλά στο μπράτσο σου αντικαθιστώντας το βραχόλι και δώσε ένα περισσότερο boho στοιχείο στην εμφάνισή σου. Ακόμα -γιατί όχι-οι περισσότερο τολμηρές δέστε το μαντήλι σας στον αστράγαλο για ένα totally urban look.

4. Ως Ζώνη

Αντικατέστησε τη ζώνη σου με ένα μαντήλι με έντονά prints και ανανέωσε το outfit σου. Φόρεσέ το με το jean σου ή δέσε το ψηλά για να τονίσεις τη μέση σου πάνω από φορέματα και ολόσωμες φόρμες.

*H συγκεκριμένη ενέργεια έχει ολοκληρωθεί.