2021/04/20

Ρούχα αγάπης με χαμόγελο... ξανά!

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

Η Toi&moi υπερκαλύπτει για ακόμα μία φορά τις ανάγκες ρουχισμού των 97 έφηβων κοριτσιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μας καλεί ξανά να στηρίξουμε τον σκοπό της!

Στείλτε τώρα sms το μήνυμα «TOIMOI» στο 19810*
Τα έσοδα από τα μηνύματα θα διατεθούν απευθείας στον Οργανισμό
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα χαμόγελα δεν θα έπρεπε να σταματούν ποτέ για κανένα παιδί! Γι’ αυτό και η Toi&moi συνεχίζει να τα προσφέρει απλόχερα με συνέπεια, ευθύνη και ουσιαστικό ενδιαφέρον!

Μετά την εξαιρετική απήχηση της πρόσφατης χριστουγεννιάτικης προσφοράς στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Toi&moi επαναλαμβάνει την ενέργεια, σκοπεύοντας να υπερκαλύψει και πάλι τις ανάγκες ένδυσης των 97 έφηβων κοριτσιών που μεγαλώνουν και στα 11 σπίτια του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα!

Σ’ αυτό το πλαίσιο, καλούμε ξανά το κοινό να στείλει το μήνυμα «ΤΟΙΜΟΙ» στο πενταψήφιο 19810, με χρέωση €2,48*, με σκοπό όλα τα έσοδα από τα μηνύματα να διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Toi&moi έχει ήδη προσφέρει στα κορίτσια όλα όσα χρειάζονται, ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό μηνυμάτων που θα σταλούν, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά, κοινωνική ευθύνη και πολλά χαμόγελα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

#AlwaysΚeepGiving, #AlwaysKeepSmiling

*χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας