2020/05/11

Διονυσία Καλαποθαράκου : "toi&moi.com! Όλη την ημέρα ανοιχτό στην οθόνη του υπολογιστή μου"

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

“H Toi&moi έκανε τις ημέρες αυτές λίγο πιο όμορφες και πολύ πιο στυλάτες”, αποκαλύπτει η κυρία Διονυσία Καλαποθαράκου, μεταφέροντάς μας το δικό της “happy hour» στις μέρες της δικής της καραντίνας. 

Όπως περιγράφει η ίδια “Ανάμεσα στο Netflix, στη δουλειά και στο να πειραματίζομαι με συνταγές banana bread, η Toi&moi ήταν η fashion ανάπαυλα που χρειαζόμουν. Και η ψυχοσύνθεσή μου, αλλά και η γκαρνταρόμπα μου! Και τι μου άφησε αυτό το «διάλειμμα», πέρα από χαρούμενη διάθεση; Fashionable κομμάτια σαν τα παρακάτω που θα φοράω μία ζωή!”

Τι ξεχώρισε; "Printed maxi φορέματα για τα πρώτα events του Σεπτεμβρίου, μονόχρωμα midi dresses για να βάλεις στην πρώτη βόλτα με την κολλητή σου στους δρόμους της πόλης, wrap skirts και lingerie tops για την επιστροφή στην «κανονικότητα» και στο γραφείο, αλλά και color blocked σύνολα σε παστέλ και πολύ ανοιξιάτικες αποχρώσεις για all day chic εμφανίσεις, είναι μερικές από τις Toi&moi επιλογές μου για αυτές, τις επόμενες, αλλά και για όλες τις φωτεινές ημέρες που βρίσκονται μπροστά μας!"

Διάβασε εδώ το πλήρες άρθρο της Διονυσίας και πάρε ιδέες για το πώς θα επιλέξεις και πώς θα συνδυάσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια!