03/07/2019

Παντελόνες το καλοκαίρι!

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI
Stylish ιδέες για τις παντελόνες της σεζόν

Το 2019 οι παντελόνες συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους! Παντελόνες ψηλόμεσες, φαρδιές, βραδινές, επίσημες, για γάμο. Παντελόνες κοντές, μακριές, μαύρες, άσπρες, κόκκινες, μπλε, φλοράλ, εμπριμέ. Ανεξάρτητα από το στυλ, το σχέδιο, το χρώμα, οι γυναικείες παντελόνες βρίσκονται παντού, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε περίσταση και σε κάθε σωματότυπο.

Για να δούμε όμως τις καλοκαιρινές παντελόνες  και πώς ταιριάζουν στον κάθε σωματότυπο:

Παντελόνες για σώμα V

Πρόκειται για το σώμα τύπου ‘’boyfriend’’, ανοιχτότερο στους ώμους με λεπτότερη μέση και λεκάνη, στο οποίο ταιριάζουν οι ψηλόμεσες παντελόνες με λάστιχο ή φιόγκο που αναδεικνύουν τη στενή μέση. Μία ψηλόμεση παντελόνα με λάστιχο φοριέται εύκολα είτε κοντή, είτε μακριά, ενώ οι φαρδιές παντελόνες με λάστιχο αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πώς να τις συνδυάσετε:

Τι συνδυασμοί ταιριάζουν στην ψηλόμεση παντελόνα με λάστιχο ή ζώνη; Οι ψηλόμεσες παντελόνες  είτε βραδινές είτε καθημερινές, ταιριάζουν με κάθε είδους κροπ τοπ. Επιλέξτε φλοράλ, εμπριμέ και χρωματιστές παντελόνες με μονόχρωμα τοπ, ενώ αν θέλετε ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τολμήστε ίδιο print πάνω κάτω. Για τις πιο κλασικές που δεν προτιμούν τα κροπ τοπ, ο καλύτερος τρόπος να φορέσετε την ψηλόμεση παντελόνα είναι συνδυάζοντάς της με τοπ lingerie ραντάκι!

Παντελόνες για σώμα κλεψύδρα

Για γυναίκες με τον κλασικό σωματότυπο κλεψύδρα, με πολύ λεπτή μέση, οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι ό,τι πιο κολακευτικό! Τέτοια σώματα μπορούν να φορέσουν όλα τα χρώματα, από σκούρες μπλε και μαύρες ψηλόμεσες παντελόνες, μέχρι λευκές, φλοράλ και εμπριμέ.

Πώς να τις συνδυάσετε:

Οι καλοκαιρινές γυναικείες παντελόνες μπορούν πραγματικά να συνδυαστούν με τα πάντα, όταν έχουμε να κάνουμε με σωματότυπο κλεψύδρα.  Εννοείται πως οι συνήθεις προτεινόμενοι συνδυασμοί για τις παντελόνες είναι με τα κροπ τοπ και τα μπούστα, ωστόσο, στην ερώτηση: «τι μπλούζα να φορέσω με παντελόνα» η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει. Πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα μπορείτε να δημιουργησετε και με τις μακριές πουκαμίσες, οι οποίες έχουν κάνει πρόσφατα την ανατροπή και συνδυάζονται άψογα με όλες τις ψηλόμεσες παντελόνες, είτε καλοκαιρινές, είτε χειμωνιάτικες,.

Παντελόνες για ψηλές γυναίκες

Στις ψηλές γυναίκες, όπως είναι αναμενόμενο, ταιριάζουν όλες οι παντελόνες. Ειδικά αν είστε αρκετά ψηλόλιγνη προτείνονται οι παντελόνες με πιέτες οι οποίες  δημιουργούν επιπλέον καμπύλες. Παράλληλα, στις ψηλές γυναίκες με λεπτό σωματότυπο ταιριάζουν πολύ και οι ζιπ κιλότ, δηλαδή οι πιο   πιο στενές παντελόνες. Υφασμάτινες, τζιν ή λινές μπορούν να φορεθούν από παραλία μέχρι βραδινή έξοδο για διασκέδαση.

Πώς να τις συνδυάσετε:

Συνδυάστε εμπριμέ και χρωματιστά τοπ με μπλε και μαύρες παντελόνες. Γενικά επικρατεί η άποψη ότι το γυναικείο μπλε παντελόνι δεν έχει πολλούς πιθανούς συνδυασμούς, ωστόσο δεν υπάρχει πιο elegant και trendy σύνολο από μία μπλε παντελόνα με φλοράλ ή εμπριμέ τοπ. Επιπλέον, πολύ συχνή επιλογή τον τελευταίο καιρό  από ψηλές γυναίκες είναι η ψηλόμεση παντελόνα για γάμο, η οποία όταν συνδυάζεται με ψηλοτάκουνα πέδιλα και το κατάλληλο top δημιουργεί ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό και μοναδικό αποτέλεσμα.

Παντελόνες για μεγάλα και μικρά μεγέθη

Οι παντελόνες κολακεύουν ιδιαίτερα όλους τους σωματότυπους, αρκεί να έχουν το κατάλληλο σχέδιο και να συνδυάζονται σωστά.
Οι γυναικείες παντελόνες φαρδιές από τα μπατζάκια και κάτω, κάνουν τα πόδια να φαίνονται ίσια, ψηλότερα και λεπτότερα από τους γοφούς μέχρι τους αστραγάλους. Το ίδιο ‘’εφέ’’ μπορούν να δημιουργήσουν και οι ψηλόμεσες παντελόνες με τελείωμα καμπάνας, οι οποίες αναδεικνύουν τους γοφούς χωρίς να εφαρμόζουν στους μηρούς και τις γάμπες.
Αντίστοιχα, οι πιο στενές παντελόνες δεν μειώνουν το ύψος και τονίζουν το σχήμα των ποδιών.
Και ασφαλώς, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις παντελόνες με κάθετες ρίγες, οι οποίες πάντοτε κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Πώς να τις συνδυάσετε:

Για μία βραδινή έξοδο ή επίσημη εκδήλωση, όπως ένας γάμος ή επέτειος, επιλέξτε ψηλόμεσες παντελόνες μαύρες ή μπλε.  Παρόλο που οι ανοιχτόχρωμες φλοράλ παντελόνες είναι πάρα πολύ στη μόδα, καλύτερα να αποφεύγονται για τις βραδινές, επίσημες περιστάσεις.  Συνδυάστε τη μαύρη ή μπλε παντελόνα σας με ανοιχτόχρωμα τοπ, και δώστε την τελική πινελιά με κομψά ψηλοτάκουνα τα οποία θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας.Τέλος, στις petite γυναίκες ταιριάζουν πολύ και οι εκκεντρικές παντελόνες, φλοράλ, εμπριμέ, με έντονα σχέδια που τραβάνε την προσοχή. Και με τι παπούτσια φοριέται μια τέτοια παντελόνα; Μα φυσικά με χοντρά ψηλοτάκουνα πέδιλα και πλατφόρμες το καλοκαίρι, ενώ προτιμήστε το ankle boots τους πιο κρύους μήνες.