19/03/2020

Μένουμε σπίτι, μένουμε online!

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

Οι τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τον ιό Cοvid-19 επηρεάζουν πολυδιάστατα κάθε μία και κάθε έναν από εμάς. Tις δύσκολες αυτές στιγμές, όλες και όλοι εμείς στην Toi&moi νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία όλων μας, στην Toi&moi, ήδη από τις πρώτες ημέρες εμφάνισης του ιού Covid-19, προχωρήσαμε σε μεγάλης κλίμακας ευέλικτη εργασία από το σπίτι, θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια για τη μείωση της εξάπλωσης του ιού.

Επιπλέον, στηρίζοντας και ακολουθώντας αδιάκοπα και με σεβασμό όλα τα μέτρα και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και θέλοντας να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τις ομάδες μας και τους πελάτες μας, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων μας των καταστημάτων.

Μέχρι οι συνθήκες να γίνουν κατάλληλες για να ανοίξουμε τις πόρτες μας ξανά, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας μέσω του e-shop μας, www.toi-moi.com, το οποίο όπως πάντα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες αφίξεις και προσφορές στη νέα συλλογή, ενώ θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά και ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Οι ομάδες μας τηρούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής από την παραγωγή, αποθήκευση μέχρι και συσκευασία των προϊόντων μας.

Σκοπός μας να κάνουμε την καθημερινή σας ζωή λίγο πιο χαρούμενη, λίγο πιο χρωματιστή.

 

Διαχειριζόμαστε και προετοιμάζουμε τις παραγγελίες σας με απόλυτη ασφάλεια.

Όλοι οι άνθρωποί μας που εργάζονται στην εφοδιαστική μας αλυσίδα και είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση και προετοιμασία των παραγγελιών σας από το picking των προϊόντων σας μέχρι και το packaging αυτών είναι εξοπλισμένοι με μάσκες, γάντια και ισχυρά αντισηπτικά, ενώ οι χώροι μας διαρκώς απολυμαίνονται.

Αποστέλλουμε και παραδίδουμε τις παραγγελίες σας με τη μέγιστη προσοχή.

Οι εταιρίες courier με τις οποίες συνεργαζόμαστε ακολουθούν και εκείνες αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής σε όλα τα βήματα της διαδικασίας αποστολής και παράδοσης των δεμάτων σας προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Αυτή την περίοδο θα ήταν συνετό να επιλέγετε ηλεκτρονικές μεθόδους πληρωμής (Debit/ Credit Cards & Paypal) για τις αγορές σας, ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη να έρχεστε καθόλου σε επαφή με χρήματα (ιδίως κέρματα) κατά την παράδοση των παραγγελιών σας.

Παραδίδουμε τις παραγγελίες σας και δεχόμαστε τις επιστροφές σας το γρηγορότερο δυνατόν.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις τόσο οι ομάδες της Toi&moi όσο και αυτές των συνεργατών μας να σας παραδίδουμε τις παραγγελίες σας όσο πιο άμεσα γίνεται. Σας ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για τυχόν καθυστερήσεις στην παραλαβή των παραγγελιών σας ή των τυχόν επιστροφών σας, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι όλοι μας έχουμε την απαραίτητη κατανόηση και ευαισθησία απέναντι στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά και παράδοση των παραγγελιών σας.

Λατρεύουμε να επικοινωνούμε μαζί σας.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου στα 210-2593755 / 210-2593719 / 210 2593700, email στο [email protected] και των social media μας @toimoifashion… πάντα από το σπίτι μας :) και των social media μας @toimoifashion… πάντα από το σπίτι μας J

Παραμένουμε ψύχραιμοι, παραμένουμε αισιόδοξοι, παραμένουμε καλοντυμένοι. Πάντοτε online. Πάντοτε με κοινωνική υπευθυνότητα.

Ας κάνουμε κάθε μία και κάθε ένας από εμάς τις “μικρές - ΜΕΓΑΛΕΣ” καθημερινές ενέργειες για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους σας υγεία και υπομονή.

 

Οι άνθρωποι της Toi&moi