02/08/2021

Καινούργια συλλογή Fall-Winter 21/22

ΑΠΟ ΤΗΝ TOI & MOI

Η καινούργια συλλογή Fall-Winter 21/22 της Toi&moi δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και θαυμασμό για τη σύγχρονη γυναίκα, γεμίζοντας χρώμα, ζωντάνια και στυλ την καθημερινότητα της.

Στα σχέδια της φετινής συλλογής συναντάμε στοιχεία από τις δεκαετίες των 60΄s & 70’s που εκφράζονται μέσα από υπέροχα prints, υφάσματα και γραμμές. Οι επιρροές και η συνολική αισθητική της FW 21/22 αποτυπώνονται μέσα σε 4 βασικούς άξονες που αποτελούν τις κατευθυντήριες γραμμές για τα κυρίαρχα στοιχεία και τις τάσεις της φετινής συλλογής.

70’s Retro Bourgeois – all day cocktail

Εδώ κυριαρχεί η retro chic διάθεση των 70’ς με έντονα, ζεστά και φλογερά χρώματα. Φούξια, κόκκινο, μουσταρδί και βερικοκί συνθέτουν μια χρωματική παλέτα για εκρηκτικούς συνδυασμούς που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα και σε κάνουν ξεχωριστή κάθε στιγμή της ημέρας.

Πρωταγωνιστές οι μεγάλοι γιακάδες σε παλτό και σακάκια, τα ογκώδη μανίκια σε πλεκτά, μπλούζες και φορέματα και οι στενές γραμμές στο κάτω μέρος. Κυρίαρχη τάση το midi μήκος με διακριτικά σκισίματα ή ασυμμετρίες. Οι γούνες σε έντονα χρώματα και prints απογειώνουν το look και ολοκληρώνουν την retro bourgeois αίσθηση της συλλογής.

Swinging modern 1960’s

Η δεκαετία του 60’ κάνει έντονη την παρουσία της, συνδυάζοντας επιρροές της εποχής με τη μοντέρνα αισθητική. Χρώματα όπως sea blue, μουσταρδί, αποχρώσεις του γκρι και μωβ συμπληρώνουν την χρωματική παλέτα της συλλογής, δίνοντας μια νοσταλγική διάθεση στην γκαρνταρόμπας μας. Το καρό και pied de poule τύπωμα σε διάφορα χρώματα, μήκη και μεγέθη ανήκει αδιαμφησβήτητα στους πρωταγωνιστές της σεζόν. Επένδυσε σίγουρα σε παλτό, πλεκτά και  παντελόνια με έντονο καρό στοιχεία και σίγουρα δεν θα απογοητευθείς! Τέλος, έντονες λεπτομέρειες όπως μεγάλα κουμπιά, prints με λαχούρια, tweed υφάσματα, αρκετά ψηλόμεσες γραμμές και μεγάλα αξεσουάρ ολοκληρώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής.

Fabulous aesthetics – night cocktail

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η glam, θηλυκή πλευρά που αναδεικνύει κάθε γυναίκα και αποτελεί βασική επιλογή για τις βραδινές εξόδους και τα events που είσαι καλεσμένη.

Φέτος προτίμησε αποχρώσεις του μωβ και μουσταρδί, nude και μεταλλικά χρώματα και εννοείται το all time classic μαύρο. Μίνι και midi φορέματα με λάμψεις, λούρεξ λεπτομέρειες, σατέν υφάσματα, διαφάνειες και cut-outs κυριαρχούν στην cocktail βραδινή σειρά  και απογειώνουν την γοητευτική και σεξυ πλευρά σου. Και εδώ οι γούνες σε animal prints και ζωηρά χρώματα είναι must have items. Σου προτείνουμε έντονο μακιγιάζ με λάμψεις καθώς και bold λεπτομέρειες σε αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο in fashion night cocktail look.

Millennial nostalgia

Εδώ συναντάμε την minimal αισθητική που αποτυπώνεται μέσα από “καθαρά” χρώματα, σχέδια και φυσικά υφάσματα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη ρομαντική και δυναμική πλευρά κάθε γυναίκας. Nude και γήινοι τόνοι όπως βανίλια, ιβουάρ, ανοιχτά γκρι, μόκα, καφέ και μπλε navy είναι τα βασικά χρωματικά στοιχεία της παλέτας. Το minimal στυλ συνθέτουν τα αγαπημένα μας ζιβάγκο, ψηλόμεσα παντελόνια και μακριά παλτό, ενώ τονισμένοι ώμοι, όγκοι στα μανίκια, διακριτικά cut – outs και σούρες στα υφάσματα είναι οι βασικές λεπτομέρειες της συλλογής.

Δείτε τη νέα συλλογή εδώ